جلسه ارتقای تعاملات میان هنرمندان و نوآموزان با رئیس اداره میراث‌فرهنگی شهریار برگزار شد

جلسه ارتقای تعاملات میان هنرمندان و نوآموزان با رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شهریار در راستای خدمت‌رسانی به هنرمندان و صنعتگران و نوآموزان این هنر و به منظور ترویج آموزش‌های صنایع‌دستی با هدف کارآفرینی و بررسی و رفع مشکلات آنان در هفته دولت و کارآفرینی در محل اداره میراث‌فرهنگی شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار میراث‌آریا، نشست هم‌اندیشی و ارتقای تعامل با هنرمندان، صنعتگران، استادکاران و هنرجویان صنایع‌دستی شهرستان شهریار روز پنجشنبه ۵ شهریورماه جاری همزمان با هفته دولت در محل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی این شهرستان برگزار شد.

جلال عباسی، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شهریار گفت: این نشست با هدف خدمت‌رسانی به هنرمندان و صنعتگران، توسعه و ترویج آموزش‌های صنایع‌دستی، حمایت از کارآفرینی و بررسی و رفع مسائل و مشکلات فعالان این حوزه برگزار شد.

او با قدردانی از تلاش هنرمندان، صنعتگران و استادکاران صنایع‌دستی در راستای حفظ و ترویج فرهنگ و هنر ایرانی افزود: بررسی مشکلات فعالان صنایع‌دستی و ارائه راهکارهای مناسب برای رفع موانع موجود از محورهای اصلی این نشست بود و مقرر شد جلسات هم‌اندیشی با هنرمندان و صنعتگران به‌صورت تخصصی و به تفکیک رشته‌های صنایع‌دستی استمرار داشته باشد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شهریار با اشاره به شعار هفته دولت «دولت پای کار مردم و مردم پای کار ایران» اظهار کرد: در راستای تکریم ارباب‌رجوع و تقویت ارتباط مستقیم میان مردم و مسئولان، کارشناس اداره میراث فرهنگی شهرستان در میز خدمت برپا شده از سوی فرمانداری شهریار در محل مصلی حضور یافت و به درخواست‌ها و مسائل مردم پاسخ داد.

انتهای پیام/

کد خبر 1405060900829
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha